facebook
2018-05-20 23:05:33

A Kisvárda egy olyan csapat, aki még csak 2 éve szerepel az első osztályban, de szeretnék köszönetet mondani minden itt dolgozónak a profizmusért és az eltökéltségért, ezzel sok klub felé emelkedik, és bátran ki merem jelenteni, hogy Kisvárda a legnagyobb európai klub ebben a sportágban. Az feltételek biztosítottak az edzésekhez, és ahhoz is, hogy kézilabda játékosként jó színvonalon éljünk, és természetesen a szurkolóink segítsége is hozzájárul mindehhez. Biztos vagyok benne, hogy nagy jövő áll a klub előtt, és a következő szezonban nagy lesz a csata a legerősebb európai versenyeken való szereplésért.

Kedvesen fogadtak, és mindig éreztem a megértést és a támogatást a stábtagok felől. 2 év után sok jó emlékkel és nagyszerű baráti viszonyokkal távozom Kisvárdáról, amire egész életemben emlékezni fogok.

Ahogy visszagondolok, úgy érzem, hogy a céljaim nagyrészét teljesítettem. Bajnokok Ligájában játszottam, többek között FinalFour-on is részt vettem, Világbajnoki ezüstérmes vagyok, és a legjobb európai játékosok ellen játszottam…csodálatos országokban és városokban jártam, és rengeteg emberrel találkoztam. Elégedett vagyok a kézilabdás karrieremmel, és mindennel, ami ezáltal vált az életem részévé.

De ez természetesen nem azt jelenti, hogy már nincsenek további céljaim, éppen ellenkezőleg. Az előző alkalom, amikor Romániában játszottam nem éppen úgy végződött, ahogyan azt a legtöbb játékos szeretné, mert az a klub megszűnt. De úgy érzem, vissza kell mennem, ahol ott abbahagytam, és a CoronaBrasow csapata tökéletes választás lesz a visszatérésemre.

Köszönjük Meli! További sok sikert kívánunk!


Kisvarda is a club that is only 2 yearsinthefirstleague, butthankstothepeoplewho lead it, withprofessionalism and dedication, it is abovemanyclubs, I canfreelysaythatKisvarda is rankedasthelargest European club inour sport. The conditionscreatedfortraining and the life of handballplayersareat a greatlevel, and withthehelp of ourfans, I am surethatthe club has a brightfuture, and thenextseason I expectthefightforthestrongest European competitions

When i cametothe club, theyreceivedmekindly, and atalltimes I had theunderstanding and support of allthepeopleinthe club. Afterspending 2 years, I willtakemanygoodmemoriesfromKisvarda, and theuniquefriendships i made here areforthe rest of my life.

When I look back, I thinkthat most of mygoalsarefulfilled .... i played theChampions League, played F4, wonsilveratthe World Cup, played with and againstsome of thebest European players ... visitedinterestingcountries, manycities, metmanypeople .... I feelsatisfiedwithmyhandballcareer and allthatshebroughttomeinmylife ...

All of thisdoesnotmeanthatnow I have no goals ... onthecontrary .... PreviouslyplayinginRomania ended in a waythatnone of ourplayerswanted - the club wasshut down. I feeltheneedto go back and continuewhere i stop, and CoronaBrasov is thebest club and right placeformyreturn.



TÁMOGATÓINK