facebook
2018-05-07 12:15:54

Nem volt irigylésreméltó helyzetben a Kisvárda Master Good SE, hiszen annak a Ferencvárosnak az otthonában szerepelt szombaton, amely számára nem pusztán a győzelem, hanem annak különbsége is kiemelten fontos volt a Győrrel folytatott üldözőversenyben. A várdaiak a 36–22-re elveszített mérkőzésen sokáig tisztes eredményre voltak képesek.

– Az első tíz percben még vezettünk, aztán volt tizenhat tizenhárom is az állás és a második félidő elején is felzárkóztunk öt gólra – emlékezett a történtekre Vlatko Djonovics, a kisvárdaiak edzője. – Közvetlenül a meccs után nem akartam erről beszélni, de a mérkőzés elemzése közben megerősödött bennem, hogy bizony érdekes játékvezetéssel találtuk magunkat szemben. Huszonkét évet töltöttem el a pályán kapusként, ez a tizedik esztendő, hogy edzősködöm, de nem gondoltam volna, hogy új szabályalkalmazással fogok még találkozni. Erről azonban nem is szeretnék többet beszélni, inkább arról, hogy a védekezésünk nagyon rossz volt, amiben nyilván az is szerepet játszott, hogy az egész idei Bajnokok Ligája-mezőny egyik legjobban támadó csapatával találkoztunk, amely ráadásul eredménykényszer alatt játszott.

A mögöttünk hagyott hétvégének volt még egy szomorú pillanata, hiszen a Vác érdi győzelme azt jelenti, hogy a várdaiak már nem érhetik el a nemzetközi kupaszerepléssel járó hatodik helyezést.

– Szomorú vagyok emiatt, mert nagy motivációt jelentett a számunkra a hatodik helyezés megszerzése. Egyet azonban ígérhetek, a hátralévő két mérkőzésünket, a debrecenit és a végén a Kecskemét ellenit is ugyanolyan komolyan vesszük, mint az eddigieket, és a lehető legjobb eredményeket akarjuk elérni. Annak ellenére is, hogy a a hetedik helynél már sem előrébb, sem hátrébb nem végezhetünk – árulta el Vlatko Djonovics.

A hétvégén nem lesz forduló az NB I-ben, hiszen Budapesten rendezik meg a Bajnokok Ligája négyes döntőjét. Ezen az eseményen Djonovics a montenegrói Buducsnoszt másodedzőjeként az elmúlt négy évben rendre részt vett, most is ott lesz a Papp László Sportarénában, ám ezúttal csak szakmabeliként, szurkolóként.


TÁMOGATÓINK