facebook
2017-08-17 18:56:17

Eredetileg három különböző ellenféllel találkozott volna a Kisvárda Master Good SE pénteken és szombaton a zilahi felkészülési tornán. A három meccs meg is lesz, de csak két különböző ellenféllel találkozik a szabolcsi együttes a romániai városban.

A női viadal másik magyar élvonalbeli csapata, a Békéscsabai ENKSE ugyanis sérülésekre hivatkozva lemondta a részvételt, így veszélybe került a KKC első, péntek reggelre (magyar idő szerint 8.30-ra írták ki a kezdést) tervezett mérkőzése. A házigazda HC Zalau azonban vállalta, hogy kétszer is összeméri tudását a magyar csapattal, így a szombat délelőttre kiírt mérkőzésük mellett pénteken reggel is játszik egymással a két csapat. A kettő között, péntek délután a román rekordbajnok, a 18 címmel rendelkező, 2010-ben még Bajnokok Ligája-döntőt játszó Valcea ellen lépnek pályára Mátéfi Eszter tanítványai.

A kisvárdaiak a felkészülési időszakban eddig négyszer léptek pályára, a felvidéki Nagymihályon mindhárom meccsüket megnyerték (a szlovák Michalovce, a lengyel Lubin és a román Brasov ellen), míg kedden 29–29-es döntetlent értek el az MTK Budapest otthonában. A jövő hétvégén pedig következik a hazai rendezésű torna, amelyen a Michalovce és a Zalau viszonozza a kisvárdaiak látogatását, a negyedik csapat pedig a tervek szerint a Békéscsaba lesz. Ha felépülnek addig a sérültek, betegek.



TÁMOGATÓINK