facebook
2018-09-22 07:41:23

Pénteken Debrecenben lépett pályára a bajnokság 4. fordulójában a Kisvárda Master Good SE. Óriási szurkolás fogadta mind a két csapatot, a hangpárbajt természetesen a többségben levő debreceniek nyerték, a pályán azonban a Kisvárda uralta a játékot a kezdés után.

Pal Oldrup három gólos hátrányban ki is kérte első idejét, rendezték soraikat és a félidő közepére egalizálták az állást. Innentől kezdve a hazaiak akarata érvényesült, Lotte Grigel tarthatatlan volt, vezérletével két gólos előnyt kovácsoltak a félidőre.

A harmincegyedik percben Kovács első lövéséből betalált, így már három volt közte a Debrecen javára. Vlatko Djonovics a félidő derekán kikérte második idejét, rendet rakott a fejekben.

A szabolcsi gárda visszajött a mérkőzésbe, az 54. percben Guialo már védjegyévé vált alsó lövésével hosszú idő után ismét a várdaiaknál volt az előny, a kiélezett végjátékban Dragut kettős emberhátrányból is betalált. Egyenlő állásnál fordultak a felek az utolsó percre, Vlatko Djonovic kikérte utolsó idejét, támadtunk, de Hakunova fölé bombázott, maradt a döntetlen.

A Kisvárda végig nagy hittel és lelkesedéssel játszott, hátrányban sem adta fel, szerencsével akár nyerhetett is volna.

Kézilabda: NB I női, 4. forduló.

DVSC Schaeffler-Kisvárda Master Good SE 27-27 (14-12)

Debrecen, 2000 néző, v.: Herceg, Südi . DVSC Schaeffler: Triffa- Varsányi 6, Zamfirescu, Tóvizi 1, Deszpotovics 1, Grigel 11, Vantara-Kelemen 3. Csere: Oguntoye (kapus) Kovács 1, Bulath 3, Bordás 1, Arany. Edző: Pal Oldrup Jensen.

Kisvárda Master Good SE: Pásztor – Benko 5, Dragut 4, Radojevics 2, Milanovics-Litre 2, Hakunova 5, Avgyekova 3, Csere: Kordowiecka (kapus), Guialo 3, Klikovác 2, Rebicová, Morena 1, Orbán. Edző: Vlatko Djonovics.

Kiállítások: 6 perc, illetve 14 perc. Hétméteresek: 4/3, illetve 4/4.

Az eredmény alakulása, 1. perc: 0–1, 9.: 3–6, 14.: 7–7, 22.: 11–8, 26.: 13–10, 38.: 18–16, 45.: 21–20, 52.: 24–24, 58.:25–27.

Pal Oldrup Jensen: – A kisvárdaiak védekezése a második félidőben nagy kihívást jelentett a támadásainkban, ennek azért meg tudtunk felelni. Úgy vélem, elégedett lehetek, mert kiharcoltuk a döntetlent és szereztünk egy pontot.

Vlatko Djonovics: – Ezen mérkőzésen mindkét csapat harcosan játszott és ez ajándék volt a szurkolóknak. A támadások rendben voltak, ám a védekezéssel nem vagyok elégedett, ettől jobban tudunk játszani. A kisvárdai csapattal másodszor játszottam Debrecenben, most is döntetlent. Remélem, harmadszor már nyerni fogunk.


TÁMOGATÓINK