facebook
2018-09-10 21:27:45

Szombaton, a bajnokság második fordulójában egy végig kiélezett meccsen döntetlen játszott a Kisvárda Master Good SE Székesfehéváron. A mérkőzéstVlatko Djonovic értékelte.

- Úgy gondolom, a találkozón igazságos eredmény született - kezdte a vezetőedző. - A második játékrészben három góllal is vezettünk, de nem voltunk elég koncentráltak ahhoz, hogy megnyerjük az összecsapást.

Sajnálom, hogy a csapatomban volt olyan játékos aki nem hajtotta végre a rábízott feladatokat, de ezt most megtanultuk és a következő mérkőzésre kijavítjuk. Az utolsó percben taktikát változtattunk, hét a hat ellen támadtunk, próbáltunk nyomást helyezni a hazai együttesre és eldönteni a mérkőzést, ez azonban sajnos nem sikerült.

Vesna Milanovic Litre elmondta, hogy szomorú a mérkőzés miatt, mert a második félidőbe nagy részében vezettünk és mégsem tudtunk nyerni. Keményen küzdöttünk, fontos volt számunkra a győzelem. Bízom a csapatban, folytatjuk a megkezdett utat, nekünk még idő kell, hogy minden a helyére kerüljön - fejezte be csapatunk beállósa.

A mérkőzésen Marija Hakunova volt csapatunk legeredményesebb játékosa, aki szerint nem az a fontos, hogy ki szerzi a legtöbb gólt, mert ez csapatjáték. Nagyon fontos mérkőzés volt ez a számunkra, sajnálom, hogy nem tudtunk nyerni - fűzte még hozzá bosszúsan az átlövő.

A Kisvárda Master Good SE legközelebb pénteken, hazai pályán a Budaörs együttesét fogadja.


TÁMOGATÓINK