facebook
2020-11-21 14:13:48

U13-as csapatunk szombaton Vásárosnaményban két mérkőzésen lépett pályára, Lipéczné Szabó Erika gárdája először magabiztosan győzte le a Kállósemjént, majd a Balmazújvárossal szemben maradt alul.

Kisvárda-Kállósemjén 20-14 (10-6)

Balmazújváros-Kisvárda 20-16 (12-8)

- A vírushelyzet miatt voltak hiányzóink, keretünket az U12-es játékosokkal töltöttük fel, így tizenhárman tudtunk elutazni Vásárosnaményba. Az első meccset végig uraltuk és magabiztosan nyertük meg, a Balmazújváros ellen voltak nehézségeink. Itt azonban még nem az eredmény a fontos, az a lényeg, hogy játékban legyenek a lányok. Láttam jó momentumokat védekezésben, szép páros kapcsolatokat és a beálló játékunk is jó működött – értékelte a mérkőzéseket Lipéczné Szabó Erika.

A csapat tagjai: Ari Júlia, Dajka Jázmin, Domonics Laura, Kiss Zsófia, Háda Hanna, Szeifried Izabella, Révész Mia Vivien, Gupcsi Renáta (kapus), Dajka Kamilla, Miklovicz Laura (kapus), Révész Noémi, Rubóczki Tamara, Sípos Csenge. Edző: Lipéczné Szabó Erika.

U 13-as gárdánk az idei esztendőt december 5-én, a Szent László Gimnázium tornacsarnokában zárja, ahol újabb két mérkőzés vár rájuk.


TÁMOGATÓINK