facebook
2016-12-23 15:20:40

Szakmai igazgatónk értékelte a Valcea elleni mérkőzésünket:

Nagyon jó, kemény, küzdelmes mérkőzést tudtunk játszani. Egy kicsit megnehezítette a dolgunkat, hogy nagyon sok kiállításunk volt. Nálunk 9, az ellenfélnél 1. Ennek ellenére a csapat meg akarta nyerni ezt a mérkőzést. Nagyon együtt voltak, támadásban jó dolgokat tudtunk csinálni. Az egész torna nagyon jól szolgálta a felkészülésünket.

A mérkőzés alatt a kispadról többször hevesen a játékvezetőket bíráltad.

Igen, mert úgy gondolom nem hasonlóképpen ítélték meg a helyzeteket. Említettem már a 9:1-es kiállítási arányt, tehát 18 percig játszottunk emberhátrányban, az ellenfél csak kettő percig. Ez nagyon sok energiát kivesz a játékosokból. Én akkor úgy éreztem, hogy sok jogtalan kiállítás volt, de ezen felül tudott kerekedni a csapat. Láttam a lányok arcán, hogy nyerni akarnak mindenáron. Félretettek minden nehézséget, illetve azt is, hogy ez a harmadik mérkőzés volt. Jól zártuk a tornát, hiszen a második helyen végeztünk. Három mérkőzésből kettőt megnyertünk. A hazai csapat ellen veszítettünk. Nem szeretném elkiabálni, de jó úton haladunk. Nagyon bízom benne, hogy hasonló játékot fogunk látni a bajnoki mérkőzéseken is.

Ugye Marina Dmitrovics elővigyázatosságból nem játszott a Zilah ellen. A Valcea ellen milyen teljesítményt nyújtott?

Meghatározó játékosa a csapatunknak, és jó ötlet volt őt pihentetni, mert ilyen sorozatterhelés a bajnokságban amúgy sem lesz, és nem szeretném, ha még komolyabbra fordulna a sérülése. A Zilah ellen kaptak lehetőséget más játékosok. Azért voltunk itt, hogy mindenki tudjon fejlődni.

- Neviczki -


TÁMOGATÓINK