facebook
2016-11-01 07:52:48

Az NB1/B egyik élcsapatához tartozó, jelenleg második helyen lévő Szeged KKSE csapatához látogatunk, milyen ellenfélre számíthatunk?

Kimondottan erős csapat. Ha az első sorukat nézzük, abból mindenki korábban az NB1-ben játszott. Nagyon nagy hiba lenne, hogyha lebecsülnénk őket, és mint egy kellemes kirándulásnak fognánk fel. Az ilyen kisebb csapatoknak, mint korábban az Orosházának is, ez az év mérkőzése, ahol mindenféle kockázat és veszíteni való nélkül tud pályára lépni. Ha olyan mentalitással lépünk fel, mint Orosházán, kellemetlen meglepetés is érhet minket.

Milyen kerettel vágunk neki a mérkőzésnek? A továbbjutást tartjuk célként, vagy pedig már a szombati TV-s összecsapásra koncentrálunk?

Természetesen a továbbjutás tartjuk célnak. Mindig a következő meccs a legfontosabb. A csapat összeállításánál különböző okokból hagytunk ki embereket. Remélem, akik a helyükre kerültek, azok is fognak bizonyítani.

Az elmúlt mérkőzésen, Siófokon beállóból végre több gólt is szereztünk, hogy érzed, a holnapi mérkőzésen újra ezt várhatjuk?

Igen szám szerint kilenc gólt szereztek, ez volt az egyedüli, ami kiemelkedő teljesítmény volt. Remélem sikerül ott folytatniuk ahol Siófokon abbahagyták. Az átlövő pozícióban lényegesen jobb teljesítményre van szükség. Magyarul sokkal több lőtt gól kell.

Mire volt elég ez az egy nap?

Végül is majdnem két nap volt a pihenő. Igazából nem tudom, az érzéseim a női csapatnál mindig be szoktak csapni. Szerintem nem volt különösebb probléma, azért ilyenkor még bennük van a vereség, ami fájó, hogy majdnem tíz perc alatt elintéztük a meccset. Innen már nem volt visszaút, és ez nem jó. Azt hittem a Fehérvár ellen rátértünk egy jobb útra, hogy a nyolcadik percben lőttük az első gólt, de addig csak kettőt kaptunk. Itt a nyolcadik percben 7-2 volt, és látszott, hogy a csapat a nyomokban sem tudja azt a védekezést nyújtani, sőt kapusteljesítmény sem volt ebben az időszakban, amivel a Fehérvárt meg tudtuk verni. Még azt elmondanám, hogy négy labdát adtunk el. Nem is kapura lőttünk, hanem kihagytuk a ziccereket, nem a kapus fogta meg, hanem négy labdát adtunk oda az ellenfélnek hihetetlen könnyen.

Akkor az elejétől neki megyünk a Szegednek, és csak előre?

Ez már a hetedik meccs lesz, ahol úgy gondoljuk, hogy az elejétől nekik ugrunk. Azonban eddig ez sosem történt meg. Ez az egyik legnagyobb hendikep, ami a csapatban van, és ezen nagyon-nagyon nehéz változtatni.


TÁMOGATÓINK