facebook
2019-01-11 10:49:59

Beharangozójukban nehéz összecsapásra számítanak hétvégi ellenfeleink, kiemelik, hogy az utolsó két mérkőzés sokat kivett belőlük és a megszokottnál hosszabb videózással készülnek. Játékosuk, Bocsi Szonja pedig azt ígéri, mindent elkövetnek a siker érdekében.

– A Győr és a Fradi elleni meccs sokat kivett belőlünk. Egyáltalán nem vagyunk hozzászokva az ilyen jellegű mérkőzésekhez, pláne nem ilyen gyakorisággal, ezért Debre Viktor például ma délután is csak egy könnyített, lazító edzést vezényelt nekünk. Egy, a szokásosnál hosszabb videózás után, egy félórás futóprogramot csináltunk végig, majd nyújtottunk. Pénteken is hasonló lesz a program, azt leszámítva, hogy akkor már a labda és a taktika is előkerül újra.

Nagyon sok idegenlégiós játszik a hazaiaknál, ráadásul közülük sokan nagyon jó játékosok. Erős csapat, és ugyebár idegenben mindig nehezebb. Egyelőre még a védekezést néztük meg videón, ezért teljes elemzésbe nem bocsátkoznék, meg egyébként sem szeretnék elmondani kulisszatitkokat. A lényeg, hogy készülünk a hétvégére, és próbálunk mindent elkövetni a siker érdekében”- mondta el vendégek a játékosa.

Az Eger már egy bravúros meglepetés eredményt is szállított a szezon során amikor a Békéscsaba otthonában tudtak diadalmaskodni, így egyértelműen komolyan kell venni őket.


TÁMOGATÓINK