facebook
2018-05-21 20:17:11

Következő búcsúzó játékosunk Dzhuke Ekaterina. A korábbi bolgár válogatott hálóőr két éve érkezett együttesünkhöz, és gyakorlatilag a kezdőcsapatunk egyik alapemberévé és igazi közönségkedvenccé vált.

Mit gondolsz a Kisvárdán eltöltött időről?

Két érzelmekkel teli szezont töltöttem Kisvárdán. Csodás pillanatokban volt részem, és örömmel tölt el, hogy ebben a csapatban játszhattam.

Milyen érzésekkel távozol?

Nos, csak a jó emlékeket viszem magammal Kisvárdáról. Tudod, a rossz pillanatok már a múlthoz tartoznak, és számomra a legfontosabb, hogy előre tekintsek, és a jövőre fókuszáljak. Az elmúlt két évben Kisvárda a második otthonommá vált, ezért biztos vagyok benne, hogy nagyon fog hiányozni. De én az a típusú játékos vagyok, aki mindig előretekintő és a lehető legtöbbet hozza ki a lehetőségeiből, hogy elérje a céljait. Ha nem vállalsz kockázatot, soha nem tudod meg, milyen messzire mehetsz el és mennyi mindent érhetsz el.

Mik a céljaid a jövőben?

Természetesen a legmagasabb osztályban szeretném folytatni a kézilabdát, hogy fejlődjek és tanuljak játékosként, és a legjobbat nyújtsam. Ha egy sportoló nem fejleszti magát, nincsen értelme tovább folytatni.

Szeretném megköszönni minden kisvárdai ember támogatását és szeretetét, amit az elmúlt két évben nyújtottak számomra. A legnehezebb pillanatokban sem hagyták cserben kedvenc csapatukat. És szeretném megköszönni a játékosoknak és edzőknek, hogy találkoztunk és együtt dolgozhattunk, további sok sikert kívánok nekik a következő szezonra!

Köszönjük Kati! További sok sikert kívánunk!


TÁMOGATÓINK