facebook
2016-09-24 13:14:18

Hogyan értékelné az elvégzett heti munkát?

Jól dolgoztak a lányok. Az utolsó edzésen már érződött a meccshangulat, motiváltak és ez nagyon jó előjel a rangadó előtt.

Jó hír egy rutinos játékost köszönthetünk Kisvárdán, mennyire jelenthet erősítést a számunkra?

Nem ismerjük, hogy milyen játékos, az eredményeit látjuk. Ha itt is olyan eredményesen tudna szerepelni, mint Romániában, ( a tavalyi szezonban 177 gólt lőtt) akkor úgy gondolom jók leszünk.

A legutóbbi mérkőzésen 21 gólt szereztünk a Győr ellen, menyire lehet a későbbiekre ez bíztató jel?

Ha a statisztikát nézzük, volt 15 eladott labdánk, ami nagyon-nagyon sok, azokból könnyű gólokat kaptunk, magyarul azokból is lőhettünk volna, de a sportban nincs ha. A második félidőben hét ziccert hagytunk ki, hétszer álltunk a kapussal szemben és hétszer hibáztunk. Reméljük, ismételten nem követjük el azokat a hibákat. Ugyanakkor a Győr ellen 21 gólt lőni nem tartozik a rossz teljesítmények közé.

Milyen mérkőzésre számíthatunk a Kispest ellen?

Harcos összecsapásra. Úgy gondolom, ha én lennék a Kispest edzője én is azt gondolnám, a másik újonc a Kisvárda ellen van talán a legnagyobb esélyünk hazai pályán pontot , vagy pontokat szerezni. Ennek megfelelően fognak küzdeni, másik motiváció lehet, hogy a múlt héten nagy különbségű 23 gólos vereséget szenvedtek, ilyenkor a játékos és a csapat szeretné magát rehabilitálni, de mi is ott leszünk. Én amit kértem a sajtótájékoztatón és közönségtalálkozón is, hogy itt a morál, küzdés mindig a toppon kell, hogy legyen.


TÁMOGATÓINK