facebook
2020-02-17 15:44:41

Célunk a sportág megismertetése, megszerettetése az arra éretteknek a versenyzés izgalmainak átélése.

A nyári edzőtáborok után egyre nő a létszámunk, folyamatosan csatlakoznak hozzánk újabb érdeklődők. A csapatokat Bányász-Szabó Valériától és Bottka Attilától vettem át, akik sokat tettek a játék alapjainak megismerésében.

Az edzéseket a Bessenyei Gimnázium tornatermében tartjuk, ahol szükség esetén a futópálya is segíti a felkészülést. A kapusok pallérozásában Deák Eszter van segítségemre.

A képzésben nagy hangsúlyt kap a játékosság, a versengés, képességek fejlesztése és az alapvető technikai és taktikai elemek elsajátítása.

Köszönet a szülőknek, akik rendszeresen elhozzák a gyerekeket az edzésekre és bíztatják őket a mérkőzéseken.

Az egyesület jó körülményeket teremt a felkészüléshez és a versenyzéshez, remélhetőleg minél több gyereket látunk majd a későbbiekben is kézilabdásként.

Ezekben a korosztályokban még nem állítanak fel góllövő listát, csapat rangsort. A 11-es korúaknál a mérkőzések háromnegyedében, a 12 éveseknél a felében hagytuk el győztesen a pályát. Minden meccsen újabb tapasztalatokkal gazdagodtunk.

Minden szülőnek csak ajánlani tudom a gyermekek szabadidejének sporttal való eltöltését, hiszen a személyiség fejlődésére feltétlenül pozitív hatással van. Játékosainkmegtanulnak csapatban dolgozni, küzdeni, a győzelmet és a vereséget is megfelelően kezelni. Aki erre áldozza idejét és energiáját megismerheti a sport világának minden szépségét és a mozgás örökké élete részévé válik.

Lipéczné Szabó Erika / edző


TÁMOGATÓINK