facebook
2018-11-02 05:35:54

Pénteken a bajnokság 8. fordulójában Békéscsabán lép pályára az NB I.-es Kisvárda Master Good SE. A hazai együttes az előző szezonban a tizenkettedik helyen végzett, úgy hogy az őszi szereplése alapján még a kiesés szele is megcsapta. Skaliczki László lemondása után Horváth Roland vette át a szakmai irányítást, és vezetésével végül magabiztosan hosszabbította meg élvonalbeli tagságát a viharsarki alakulat.

Az idei szezonjuk eddig azonban kísértetiesen hasonlít az elmúlt őszihez, az első fordulóban legyőzték a szintén gyenge idényt futó Budaörsöt, a következő hat mérkőzésüket viszont elbukták, legutóbb azonban hazai pályán Walfisch találatával bravúrosan pontot mentettek az Érd ellen. Vlatko Djonovics, vezetőedző is tisztában van vele, hogy nem lesz ez könnyű mérkőzés, lelkiismeretesen dolgoztak is a héten.

– Ugyanúgy készültünk a Békéscsaba ellen, mint minden más ellenfelünk ellen. Több mérkőzésüket megnéztük, kielemeztük, és tudjuk, hogy mi az, amit jól csinálnak támadásban, valamint látjuk a hibáikat védekezésben, amelyeket nekünk ki kell használnunk. Remélem, hogy jól fogunk játszani pénteken – fejezte ki reményét a tréner.

– Természetesen nekünk minden mérkőzésen száz százalékot kell nyújtanunk, ha nyerni akarunk, mert a magyar bajnokságban minden csapat jó. Láttuk, hogy a Békéscsaba mérkőzésről mérkőzésre egyre jobb, és a leg­utóbbi meccsükön, az Érd ellen bravúros döntetlen értek el, azon a mérkőzésen tényleg jól játszottak. Ha nyerni ­akarunk, akkor nekünk ­nagyon óvatosan és szervezeten kell játszanunk. Természetesen küzdelmet és jobb védekezést várok el a csapattól, hogy számunkra kedvezően tudjuk befejezni a találkozót.


TÁMOGATÓINK