facebook
2018-06-20 16:36:14

A 24 esztendős, Marianna Rebičová 1993. augusztus 15-én született a szlovákiai Nagymihályban. A fiatal balátlövőt 2012-ben a legtehetségesebb játékosnak választották. A 180 centi magas ballövő a kézilabda alapjait szülővárosában ismerte meg. A jó teljesítményének köszönhetően 2010 szeptemberében meghívót kapott a Szlovák junir válogatott csapatába, ahol három barátságos mérkőzésre nevezték Fehéroroszország ellen, melyeken kilenc gólt szerzett.

Marianna a Szlovák első osztályú Iuventa Michalovce csapatától érkezik Kisvárdára. Az átlövő az előző szezonban 26 meccsen 105 góllal segítette csapatát, amely a harmadik helyen zárt az élvonalban.

A szerződés aláírását követően új játékosunk a következőket nyilatkozta. „Nagyon örülök, hogy a Kisvárdai csapat tagja leszek. Ismerem a csapatot, a csarnokot és a várost, hiszen korábban többször játszottam itt az egykori csapatommal. Remélem, hogy sikeresek leszünk az előttünk álló bajnokságban és jobb helyezést sikerül elérnünk mint az utolsó szezonban.”


TÁMOGATÓINK