facebook
2018-06-06 17:51:55

Az interjú alatt kitértünk a csapatunk éves teljesítményére, beszélgettünk a bajnoki szünetről, illetve a 2018-2019-es szezonról.

- Hogyan értékelnéd a szezont?

- 4+-ot adok a csapatnak, de akkor lennék igazán elégedett, ha megszereztük volna a 6. helyet. Ha minden körülményt figyelembe veszek, ami történt a csapat körül, és hogy csak egy éve vagyunk együtt ebben a formában, azt mondhatom, hogy boldog vagyok.

- Milyen érzéseid vannak a bajnokság végén?

- Boldog és szomorú is voltam egyszerre! Boldog azért, mert a 7.helyen végeztünk a magyar bajnokságban, és szomorú azért,mert nagyon kevés hiányzott a 6.helyhez, és hogy európai versenyrendszerben induljunk, aztán az is fájó pont, hogy az egyik barátnőm, Marina Dmitrovic távozik Kisvárdáról, és már nem lóghatunk annyit együtt.

- Mik a terveid a szünetre?

- Pihenek, élvezem a tengerpartot és a családommal töltött időt, ami a legjobban szokott hiányozni. Megyek néhány esküvőre, aztán megpróbálok az egyetemi tanulmányaimmal is foglalkozni kicsit.

- Milyen elvárásaid vannak a jövő évre?

- Remélem a nyári felkészülés nem lesz nagyon nehéz (mosolyog) - és azt is, hogy a legjobb teljesítményt hozzuk, hogy a jövő év kicsit jobban sikerüljön. Szeretném, hogy mindenki egészségesen térjen vissza a kezdetre.



TÁMOGATÓINK