facebook
2022-01-24 12:58:25

Bakó Botond értékelte az MTK elleni találkozót.
Nyolc napon belül szombaton harmadik bajnoki mérkőzésünket játszottuk. A sűrű program nem sok pihenésre adott lehetőséget lányainknak, emellett létszámproblémáink is akadtak. A huzamosabb ideje hiányzó Veronika Habanková, Termány Rita és a decemberben kidőlt Natalija Szavcsin - aki már túl van a műtéten, megkezdte rehabilitációját és hamarosan visszatérhet – mellett Bakó Botond az MTK ellen nem számíthatott Dombi Luca és Mérai Maja játékára sem, így különösen értékes a fővárosi kék fehérek ellen szerzett egy pont (22-22). A találkozót jól jellemzi, hogy tizenkét alkalommal mutatott döntetlent az eredményjelző és a felek között két találat volt a legnagyobb különbség.

- Nehéz előjelekkel vártuk a mérkőzést, betegségek, sérülések miatt sok játékosunk hiányzott és fáradt is volt a csapat bármennyire is frissítettük őket – kezdte értékelését vezetőedzőnk Bakó Botond. - Ennek ellenére az első félidőben lendületesen, jó sebességben kézilabdáztunk. A második félidőben azonban elfogytunk, elsősorban az átlövőjátékunk és a beállójátékunk nem volt olyan színvonalú, hogy megnyerhessük ezt a mérkőzést. Viszont a védekezésünk és a kapus teljesítményünk, főleg a második félidőben rendben volt. Jó döntésnek bizonyult Leskóczi Boglárka beállítása, utánpótláskorú kapusunk huszonkét lövésből tizenötöt hárított, amely kiemelkedő teljesítmény. Többször volt lehetőségünk arra, hogy átvegyük a vezetést, még a hajrában is lett volna erre sanszunk, de időkérés után két ziccerünk is kimaradt. Ha ezek közül az egyiket értékesítjük, másképpen alakulhatott volna a végjáték. Azt gondolom azonban, hogy ebben az állapotunkban elfogadható a szerzett egy pont. Dicséret illeti a lányokat, hogy végig volt tartásuk és az utolsó pillanatig harcoltak a győzelemért.

fotó: Hegedűs Gábor


TÁMOGATÓINK
Tippmix Opel Coop Mastergood Várda Sport Hotel Coffee Tea Area VárdaPlex Aquacinema Frissmédia FrissFM Transitspeed Warda Coffee Roasters Agrolánc Kisvárda Fonyódi Ásványvíz