facebook
2021-01-03 15:10:43

Remekül kezdett csapatunk szombaton a Ferencváros otthonában és a hajráig jól is tartotta magát. Az utolsó tíz percre azonban elfogyott a csapat és végül az addig látottak alapján talán túlzó különbséggel kapott ki.

- Jól kezdtük a mérkőzést és a kisebb hullámzásoktól eltekintve 50 percig jól is játszott a csapat. Ebben az időszakban volt azonban öt, hat ki nem kényszerített technikai hibánk, amelyeket ki kell még venni a játékunkból. Sebességben, elsősorban támadósebességben ez egy jobb teljesítmény volt, mint a Fehérvár elleni. Átlövőink dinamikusabban érkeztek, illetve irányító pozícióban is gyorsabban kézilabdáztunk. Ezt a játékot kell tovább pontosítanunk, még fegyelmezettebbé tennünk és akkor ott leszünk, ahol szeretnénk lenni a játék minőségében. Sajnos irányító pozícióban Bouti Fruzsina hiányában nem tudtunk úgy rotálni, ahogy szerettünk volna. Sajnálom az utolsó tíz percet, mert Szabó Nina fizikálisan és mentálisan is elfáradt, így elmaradt a dinamika a játékszervezésben, nem tudtuk megbontani a Fradi falát, ahogy szerettük volna. Dicséret illeti azonban Zavaczki Bogit, mert az első félidőben volt pár szép előkészítése, megmozdulása, amely után gólokat tudtunk szerezni. Remek csapat ellen játszottunk, a Ferencváros egy Bajnokok Ligájában edződő gárda, tele válogatott jó játékosokkal. Azt gondolom, hogy voltak jó periódusaink ellenük. Míg mi elvétve játszottunk az utóbbi időben, addig ők rengeteg mérkőzést játszottak a Bajnokok Ligájában és az Európa-bajnokságon. Egyértelműen látszott, hogy jobb formában vannak nálunk, de ebben az időszakban csak magunkkal kell foglalkoznunk, hogy játékunkat olyan színvonalra hozzuk fel, amelyek szükséges ahhoz, hogy elérjük céljainkat a bajnokságban. Ehhez kellenek a mérkőzések, mert csak edzésen nem lehet ezeket a feladatokat megoldani. A Fradi ellen már láttam az előrelépést a Fehérvár elleni mérkőzéshez képest és bízom abban, hogy mérkőzésről mérkőzésre egyre jobbak leszünk – értékelte a találkozót vezetőedzőnk, Bakó Botond.

Pásztor Bettina apróbb sérülés miatt Mátéfi Dalma végig védte a mérkőzést és fontos pillanatban mutatott be bravúrokat.

- Nem ijedt meg a lehetőségtől, élni tudott vele. Valóban jókor védett, több nagy ziccert is hárított. Ez az eredményes szereplés egyik alapja, szerencsére ezzel nem volt az idei két mérkőzésünkön problémánk.

Sok pihenő ezúttal sem jut csapatnak, újabb nehéz feladat vár rájuk. Milosevics Tímeáék szerdán a Siófok vendégeként lépnek pályára.


TÁMOGATÓINK