facebook
2020-11-29 13:57:51

Vasárnap a Szent László Gimnázium tornacsarnokában két mérkőzésen lépett pályára U12-es fiú csapatunk. Az első mérkőzésen a Sárospatak korosztályosaitól szenvedtek vereséget, míg a másodikon szoros félidőt követően a nyíregyházi Szivacs KC-tól kaptak ki.

Kisvárda-Sárospataki RKG Alapítvány 7-21 (1-8)

Kisvárda-Szivacs KC 14-22 (8-11)

A csapat tagjai: Erdélyi Levente, Horváth Krisztián (kapusok), Hajdú Tamás, Kántor Patrik, Pokol Máté Noel, Szabó Tamás, Karaffa Péter, Tölgyesi Marcell, Tróniczki Péter, Rab Attila. Edző: Bottka Attila.

- A vírushelyzet minket sem kímélt meg, így elég foghíjasan, mindössze tízen vívtuk meg a két mérkőzést. Az első találkozón a jó erőkből álló sárospatakiakkal játszottunk, ahol a második félidőben kijött a tudáskülönbség. Öt perc pihenőt követően újabb mérkőzés várt ránk, amelyen az első játékrészben jól tartottuk magunkat a Szivacs KC-val szemben, a második félidőben azonban jelentkeztek a fáradtság jelei és a sok technikai hibának, eladott labdának köszönhetően ismét vereséget szenvedtünk. Ennek ellenére dicséret illeti a fiúkat, mert becsületesen küzdöttek, mindenki próbálta kihozni magából a legjobbat – mondta az együttes edzője, Bottka Attila.

U 12-es fiú csapatunk az idei esztendőt december 13-án, Debrecenben a Főnix csarnokban zárja, ahol újabb két mérkőzés vár rájuk.


TÁMOGATÓINK