facebook
2020-11-28 15:43:58

Szombaton Fehérgyarmaton lépett pályára U12-es leány csapatunk. Az első mérkőzésen a házigazda volt az ellenfél, Lipéczné Szabó Erika tanítványai szoros küzdelemben diadalmaskodtak, visszavágva ezzel a két héttel ezelőtt elszenvedett vereségért. Rövid pihenőt követően az újabb meccsen izgalmas végjátékban újabb egygólos sikert arattak a Nyírbátor korosztályosai ellen.

Szatmár USE Fehérgyarmat-Kisvárda 9-10 (3-6)

Arany Sárkány Focisuli Nyírbátor SE-Kisvárda 11-12 (6-7)

- Kevesen voltunk, két kapussal és hét mezőnyjátékossal utaztunk el. Ráadásul egyik kislány a bemelegítésnél megsérült, így megerőltető volt két mérkőzést lejátszani egymás után. Le a kalappal a lányok előtt, mert lelkesek voltak, hajtottak, csak dicsérni tudom őket. A szerencse is mellénk szegődött, hiszen az egyik mérkőzésen az egyenlítő gólba belesípoltak, így végül mi nyertük a mérkőzést – mondta az együttes edzője, Lipéczné Szabó Erika.

A csapat tagjai: Révész Lilla, Bengi Fanni, Szeifried Izabella, Gupcsi Renáta (kapus), Sajtos Nóra, Miklovicz Laura (kapus), Pál Anna, Pócsik Gréta, Galambos Jázmin. Edző: Lipéczné Szabó Erika.

U 12-es gárdánk az idei esztendőt december 13-án, a Szent László Gimnázium tornacsarnokában zárja, ahol újabb két mérkőzés vár rájuk.


TÁMOGATÓINK