facebook
2020-11-26 15:00:03

Meglehetősen zaklatott eddig élvonalbeli csapatunk szezonja. A bajnokság elején a menetrend szerint lejátszottunk két mérkőzést, ezután azonban a koronavírus-járvány miatt szinte kiszámíthatatlan vált a mérkőzések időpontja. Volt, hogy 16 nap szünettel léptünk pályára, de a Fradi-meccs előtt, több, mint egy hónapot hagytunk ki, úgy hogy közben hét mérkőzésünk is elmaradt. A fővárosi zöld-fehér elleni találkozó után újabb három meccs maradt el, közben a csapatunk járványügyi megfigyelés alá került, amelyből kedden szabadultak.

- Játékosnak és edzőnek is nehéz hozzászokni ehhez a helyzethez, de ez van, ebből kell kihozni a legjobbat – fogalmazott vezetőedzőnk, Bakó Botond.

- Jövő hétfőn találkozunk ismételten, teszteléssel kezdünk, majd ezek eredményének a függvényében tudjuk pontosítani a további menetrendet. Megvan a program, de a tesztek eredményéig minden kétséges. A pozitív tüneteket produkáló játékosoknak az előírásnak megfelelő orvosi vizsgálatokon át kell esniük, ez a hét második felére várható, így ők csak később kapcsolódhatnak be a munkába. Addig a többiekkel elkezdjük a munkát, sajnos csak páran, mert elég sokan elkapták a vírust. Természetesen most elsősorban a játékosok egészsége a fontos, nagyon oda kell figyelnünk arra, hogy a visszatérők milyen terhelést kapnak. Remélem jövő hét vége felé már tisztább lesz a kép – zárta Bakó Botond.


TÁMOGATÓINK