facebook
2019-11-08 13:45:41

A Kisvárda NB I.-es gárdája az elmúlt fordulóban Tamara Radojevics váratlan kiválása ellenére is remekül helytállt, és nagy küzdelemre késztette az Érdet. Együttesünk a ma a Dunaújváros vendége lesz.

A Duna-parti gárda hat pontjával a tabella kilencedik helyét foglalja el. György László tanítványai négy vereségük mellett az első fordulóban legyőzték a Békéscsabát, majd hazai pályán a Mosonmagyaróvárt, az MTK és a Debrecen ellen egyaránt döntetlennel végeztek.

A két gárda előző szezonbeli októberi kisvárdai mérkőzésén hazai siker született, márciusban pedig a Dunaújváros tartotta otthon mindkét bajnoki pontot.

A közelmúltban kétszer is megütközött egymással a két csapat, augusztusban felkészülési mérkőzésen Dunaújvárosban a hazaiak győztek négy góllal, pedig a hajrára fordulva még döntetlenre álltak a felek.

Szintén augusztusban az érdi tornán a félidőben még a Kisvárda vezetett öt góllal, a találkozón végül hat találattal bizonyultak jobbnak a dunaújvárosiak. A nyáron a Duna-parti alakulattól érkező Dombi Luca volt csapata harcosságát emelte ki.

– A Dunaújváros legnagyobb erénye a küzdeni tudása, az akarata, amellyel hazai pályán minden ellenfelük dolgát alaposan meg tudják nehezíteni. Gyors lerohanásaikat mindenképpen meg kell akadályoznunk, valamint nagyon stabilan kell védekeznünk.

Extra motivációval lépek pályára volt csapatom ellen, és mindent megteszünk a siker érdekében – mondta a kisvárdaiak beállója. A dunaújvárosi csapat új csarnokának elkészültéig hazai mérkőzéseit Szekszárdon játssza.


TÁMOGATÓINK