facebook
2019-07-26 19:39:00

Bakó Botond: Függetlenül az eredménytől, már a mérkőzés előtt is azt mondtam, hogy sok taktikai variációt fogunk kipróbálni és több felállásban fogunk játszani. Azt gondolom ez a mai napon így is volt és természetesen ezt tetőzte, hogy nyerni is tudtunk, habár nem az eredmény érdekelt elsősorban, hanem a mutatott játék illetve az amire készültünk. A lányok megpróbálták megoldani az apróbb utasításokat amit az elmúlt két-három hétben gyakoroltunk és védekezésben már láttam egy-egy elővételezhető, mozgékonyabb megoldást. A támadásban próbáltunk a területekkel játszani habár ott még nagyon sok munka van. Azt gondolom, hogy egy ilyen hatékony védekezésből és egy nagyon-nagyon kiemelkedően jó kapus teljesítményből meg kell tanulnunk több gólt lőni. Elégedett vagyok mert a lányok küzdöttek, jó kedvvel játszottak, harcoltak és egy egységes csapat képét sugalták és jó volt látni, hogy ilyen sokan kijöttek a csarnokba. .

Felkészülési női kézilabda-mérkőzés.

Kisvárda Master Good SE - HC Minaur Baia Mare 33-23

Kisvárda, 326 néző. Vezette: Kavalecz K., Kavalecz I.

Kisvárda Master Good SE: Pásztor-Orbán 2, Habanková 6/1, Radojevics 8/4, Milanovics-Litre 5, Siska 4/1, Milosevics 3. Csere: Lajtos (kapus), Petika 3, Dombi 2, Udvardi, Smid, Soltész. Edző: Bakó Botond.

Nagybánya: Cristina Enache (5), Ana Maria Măzăreanu, Cristina Ciaușescu (3 – Marija Shteriova 8, Paulina Masna 5, Sonia Seraficeanu 3, Oana Cîrstea 3, Anca Polocoșer 2, Yaroslava Burlachenko 1, Larisa Tămaș 1, Roxana Szolosi, Camelia Hotea, Mădălina Conache, Oana Bondar. Antrenori: Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudiu Cetățeanu.

Kiállítások: 2, illetve 8 perc. Hétméteresek: 6/6, illetve 2/2.

A Kisvárda legjobb góldobói: Radojevic Tamara és Veronika Habankova

Következő mérkőzés: 2019. augusztus 2. (péntek) 16:00 (Magyar idő) HC Minaur Baia Mare - Kisvárda Master Good SE


TÁMOGATÓINK