facebook
2019-02-26 13:08:29

Remek hírekről számolhatunk be, ugyanis a Kisvárda Master Good SE vezetősége újabb játékossal folytatott le sikeres tárgyalásokat a jövőt illetően. Az egyeztetések eredményeképp a csapat beálló posztja komoly erőkkel felvértezve várja a kihívásokat, a 2019/2020-as szezonban is.

Dombi Luca Békéscsabán kezdett felnőtt szinten kézilabdázni, 2014-ben került a frissen megalakult Mosonmagyaróvári KC SE-hez.

A junior válogatottal részt vett a 2014-es junior világbajnokságon, ahol a hetedik helyen végeztek.

A magyar válogatott élére 2016-ban kinevezett Kim Rasmussen első keretébe bekerült, és az október 8-án rendezett Szlovénia elleni barátságos mérkőzésen be is mutatkozott a felnőtt válogatottban. A decemberi Európa-bajnokságra utazó keretbe is bekerült, de posztján Kisfaludy Anett és Mészáros Rea mögött harmadik számú beállósként csak néhány percre lépett pályára. A szezon hajrájában megsérült, így nem tudott segíteni csapatának a kiesés elkerülése ellen vívott harcban. A 2017-es szezon végén a Mosonmagyaróvári KC végül kiesett az első osztályból, a 23 éves Dombi Luca pedig a bajnoki negyedik helyezett Dunaújvárosi Kohász KA csapatához igazolt, ahol a 2017/2018-as szezonban 29 alkalommal kapott lehetőséget, és 50 góllal segítette a csapatát. A 2018/2019-es szezon eddigi mind a 17 mérkőzésén pályára lépett és 18 gólt szerzett.

"Nagyon várom már a következő évet, bízok benne hogy egy erős eredményes csapat leszünk majd! Legjobb tudásom szerint igyekszek majd segíteni a csapatot! Új csapathoz kerülni mindig nagy kihívást és feladatot jelent de izgatottan várom az előttünk álló munkát és szezont! Szeretnék minél többet fejlődni, tanulni és persze mint minden játékos szeretnék sok időt a pályán tölteni!" - mondta a játékos.

A magyar női kézilabda-válogatott beállósa, Dombi Luca 2019 nyarán csatlakozik a KKC keretéhez.


TÁMOGATÓINK