facebook
2021-02-15 15:26:31

Élvonalbeli csapatunk a szombathelyi idegenbeli siker után szombaton ismét értékes pontokat szerzett a Dunaújváros legyőzésével (28-26). Együttesünk ezzel négy ponttal ellépett az alsóházi gárdáktól, így némileg nyugodtabban készülhet a folytatásra.

- A szombathelyi két pont után azzal foglalkoztunk, hogy itthon is győzni tudjunk, mert annak a sikernek csak úgy van értéke, ha ezt a meccset is hozni tudjuk. A lányok egész heti munkájukon érződött és látszott is rajtuk, hogy mentális rendben vannak. Az első félidőben szinte tökéletesen visszakaptam azt a csapattól, amit kértem, amit egész héten gyakoroltunk, minimális hibákat követtünk csak el, így uralni tudtuk a játékot – kezdte értékelését vezetőedzőnk, Bakó Botond.

A második félidő elején aztán a Dunaújváros csökkentette a különbséget.

- A játékrész első tíz percében négy gólt ledolgoztak a hátrányukból. Volt néhány elrontott lövésünk és elkövettünk hat hibát, ennek köszönhetően zárkózott ellenfelünk. Ettől függetlenül nem éreztem veszélybe győzelmünket, mert volt tartása a csapatnak és a végjátékba hat gólos előnnyel mentünk bele. Apróságokon múlt, hogy a különbség nem lett nagyobb, de az is, hogy nem lett kevesebb. Azt gondolom azonban, hogy összeszedett, jó játékkal, magabiztosan győztünk.

Kedden a Magyar Kupa negyedik fordulójában ismét megmérkőzik a Duna-partiakkal.

- A szombati mérkőzés tapasztalataira építve készülünk. Hétfőn edzünk egyet, átbeszélünk pár dolgot, gyakorlunk és megpróbálunk ismét győzni – mondta Bakó Botond.


TÁMOGATÓINK