facebook
2021-01-21 13:16:14

Élvonalbeli csapatunk múlt szombaton sokáig emlékezetes mérkőzésen egy góllal maradt alul az MTK ellen. A végjátékban történtek miatt gyorsan túl kell tenniük magukat a lányoknak, hiszen pénteken már a Fehérvár otthonában újra nehéz feladat vár rájuk.

A két gárda december 30-án Kisvárdán randevúzott egymással, akkor a Fejér megyeiek Triscsuk Krisztina vezérletével egygólos győzelmet arattak. Az egykor csapatunkat erősítő játékos az utolsó öt percben háromszor is bevette Pásztor Bettina kapuját.

- Sokszor beszéltünk a héten az MTK elleni mérkőzésről, azt hangsúlyoztuk, hogy csak a pozitív dolgokra emlékezzünk és előre tekintsünk. Bízom benne, hogy jól kezdjük a mérkőzést és jó ritmusban fogunk kézilabdázni, mert az feledteti a rossz emlékeket. Mindent meg fogunk tenni, hogy győztesen hagyjuk el a pályát – fogalmazott vezetőedzőnk, Bakó Botond.

A Fehérvár legutóbb január 8-án lépett pályára, akkor könnyedén lépték le a a Szombathelyt, a tizenhárom gólos győzelem bizonyára kellő önbizalommal ruházta fel Józsa Krisztián alakulatát.

- Nekünk magunkkal kell foglalkoznunk, ha jól jól teljesítünk, akkor a mi kezünkben lesz a mérkőzés sorsa – reagált a felvetésre Bakó Botond.

Kapusunk Pásztor Bettina az MTK ellen tizenöt védést mutatott be, a Fehérvár elleni találkozón pedig a lövések közel ötven százalékát hárította, így jó formában várja a pénteki találkozót.

- Fájó volt a vereség, de azt hiszem sikerült túllépnünk rajta, mindenki elrakta oda, ahová való. Nagyon fontos mérkőzés vár ránk és arra koncentráltunk. Teljesen rendben vagyunk, a héten mindent beleadtunk, sikerült felkészülnünk a Fehérvár ellen. Fűt bennünk a bizonyítási vágy, mindenképpen szeretnénk visszavágni a decemberi vereségért. Bízom benne, hogy meg tudjuk valósítani amit gyakoroltunk – mondta Pásztor Bettina.


TÁMOGATÓINK