facebook
2018-09-13 21:32:15

Pénteken az NB I. harmadik fordulójában a Budaörsöt fogadja a Kisvárda Master Good SE. A bajnoki nyitányon győztek a lányok, majd Székesfehérvárról tértek haza döntetlennel. A Pest megyei alakulat Békéscsabán kezdte meg a szezont, majd a világsztárokkal felálló győri csapatot fogadták, pontot azonban egyik mérkőzésen sem szereztek, így Mihály Attila lányai a tabella alján szerénykednek.

A mérkőzéssel kapcsolatban az eddig remek teljesítményt nyújtó és a válogatott összetartására is meghívót kapó kapus, Pásztor Bettina osztotta meg gondolatait.

– Nagyon kemény mérkőzésre számítok. Azt gondolom, hogy ebben a bajnokságban két csapat kivételével bárki megverhet bárkit, minden pontért nagyon meg kell küzdeni. Nem lesz könnyű dolgunk, a Budaörs gyors játékot játszik, főleg erre építenek.

Villámléptű szélsőik, és nagyon jó átlövőik vannak, összeszokott társaság, nem sok változás történt a keretükben. A győzelem kulcsa egy nagyon fegyelmezett támadójáték, és kemény védekezés lehet. Bár az utóbbi meccseken a védekezéssel nem volt gond, a támadójátékunkon van még mit javítani – értékelt a frissen igazolt hálóőr.

– A Budaörs a Békéscsaba és a Győr ellen is sok gólt szerzett, ezért véleményem szerint kiemelt jelentőségű lesz az ellenfél rohamainak megfékezése.

– Fontos lesz ezen a meccsen, hogy betartsuk az edző által kért taktikai utasításokat, mind támadásban, mind védekezésben – folytatta Pásztor Bettina. De talán a legfontosabb hogy csapatként az utolsó percig küzdjünk, és jobban akarjuk a győzelmet mint az ellenfél.

– Egy kőkemény, agresszív védőfal van előttem, ami nekem is biztonságot, stabilitást ad. És ez az, amire lehet a támadásban is építeni. Továbbá bízunk a hazai pálya hangulatában, a legutóbbi mérkőzésen is fantasztikus atmoszférát teremtettek szurkolóink – adta meg a győzelem receptjét a válogatott kapus.

Kézilabda: Női NB I., 3. forduló

Péntek: Kisvárda Master Good SE–Moyra Budaörs Handball, Kisvárdai sportcsarnok 18.

További mérkőzések. Szombat: Ferencváros – Székesfehérvár (17.), Eger – Mosonmagyaróvár, Békéscsaba – Dunaújváros, Érd – MTK (mind 18.). Vasárnap: Győr – DVSC (16.30).


TÁMOGATÓINK