facebook
2019-02-27 14:19:02

A napokban egyesületünk vezetősége újabb sikeres tárgyalásokat folytatott le, melynek köszönhetően a többszörös horvát válogatott beálló Vesna Milanovic Litre a következő idényben is a csapatunkat erősíti.

Litre 2017 nyarán az „örökös” szlovén bajnok RK Krim Mercator csapatától érkezett a KKC együtteséhez. A 32 éves kézilabdázó a két idény alatt 46 mérkőzésen lépett pályára, melyeken 124 gólt szerzett a hazai sorozatokban.

– Nagyon boldog vagyok, hogy a következő szezonban is Kisvárdán folytathatom, hisz a Magyar bajnokság a világ legjobb bajnoksága. Minden ellenfél jó, fókuszálunk/készülnünk/elemeznünk kell mindenkit, mert itt nincs rossz csapat, mérkőzésről mérkőzésre egyre nagyobb kihívással kell szembenéznünk. Nagyon jól érzem magam a városban, hiszen a szurkolóink és a városlakók is nagyon segítőkészek. Kifejezetten élvezem ezt, mert Horvátországban a női kézilabda nem olyan népszerű sportág.

Nem tudom, hogy mi lesz a következő szezonban, mert átalakul a csapatunk, sokan távoznak és sokan is érkeznek, de természetesen a mag együtt marad. Remélem, hogy jó idényt fogunk futni, jó játékosokkal akik mindent megtesznek az edzéseken. Szóval bízom benne, hogy egy erőteljes csapat leszünk és szép eredményeket fogunk elérni. – mondta csapatunk beállója.TÁMOGATÓINK