facebook
2024-02-17 20:39:08

A téli szünetet követően a Hajdúböszörmény vendégeként kezdte meg szereplését NB II-es férfi csapatunk. A mieink mindkét félidőben alul maradva szenvedtek vereséget. Simon András csapata jövő szombaton az alapszakasz utolsó előtti mérkőzésén a Balmazújvárost látja vendégül.

Hajdúböszörményi TE–Kisvárda 30–21 (15–11)

Hajdúböszörmény, 100 néző, v.: Biri, Kiss. Kisvárda: Hostisóczki – Czeglédi B. 4, Ragyák 1, Bod 6/3, Ruzsinszki 4, Kovács Á., Bottka Á. Csere: Vass G. 1, Kapdos 1, Jenei, Barati, Veres, Kertész 1, Gyebnár 3. Játékos-edző: Simon András. Kiállítások: 4, illetve 10 perc. Hétméteresek: 5/4, illetve 3/3.

Simon András: – Megérdemelten tartotta otthon a két pontot a Hajdúböszörmény. Felkészülésként tekintettünk a mérkőzésre, olyan dolgokat gyakoroltunk, amelyeket a jövőben szeretnénk alkalmazni. Megnéztük, hogy a fiatalok miként alkalmazkodnak az NB II-es felnőtt légkörhöz. A mérkőzés több periódusában is végre tudtuk hajtani a játékainkat, véleményem szerint a végeredmény nem tükrözi a két csapat közti valós különbséget. Már a Balmazújváros elleni mérkőzésre koncentrálunk, amely számunkra nagyon fontos lesz.


TÁMOGATÓINK