facebook
2019-10-04 14:08:09

Pénteken a Vác együttesét fogadja a Kisvárda Master Good SE NB I.-es alakulata. Szilágyi Zoltán vezetőedző együttese fiatal és jórészt magyar játékosokra építve menetelt a legutóbbi idényben, erre a szezonra még tovább fiatalodott a váci gárda, 21 év a játékosok átlagéletkora. Az eddig eltelt négy fordulóban két győzelem és két vereség Kácsor Grétáék mérlege.

Az előző szezon őszi mérkőzésére veretlenül érkezett Vácra a csapatunk, és emlékezetes nagy csatában maradt csak alul (25–24), úgy, hogy Hakunovának labdája volt a döntetlenre, de Arenhart hárítani tudott. Tavasszal már Dévényi Jánossal a kispadján az első félidőben még vezetett a Kisvárda, fordulás után azonban hengerelt a dunakanyari gárda, és végül magabiztosan nyert (19–25).

A mérkőzés esélyeiről kérdeztük Bakó Botondot,

– Az elmúlt héten hiányoztak a válogatott játékosaink, valamint ketten is apróbb sérüléssel küszködtek. Radojevics, Milosevics és Habánková vasárnap éjszaka érkeztek vissza, így kedd volt az első nap, amikor teljes létszámmal tudtunk gyakorolni, készülni a mérkőzésre. Bízom benne, hogy sikerült megoldanunk azokat a fontosabb momentumokat taktikai, stratégiai szempontból, amelyek döntőek lehetnek a mérkőzés folyamán. Remélem, hogy mind egyénileg, mind csapatként olyan teljesítményt tudunk nyújtani, amely ­eredményre vezethet. A Vác egy fiatal és nagyon jó csapat, jelenleg talán előrébb tartanak, mint mi, de küzdeni fogunk az utolsó leheletünkig, és mindent megteszünk azért, hogy eredményesen zárjuk a mérkőzést – fogalmazott Bakó Botond.



-kelet.hu


TÁMOGATÓINK