facebook
2020-12-13 14:43:21

Ezen a hétvégén véget értek az utánpótlás bajnokságok idei küzdelmei. Vasárnap három gárdánk is pályára lépett.

U10-es leány csapatunk Sárospatakon zárta az idényt, a legkisebbek előbb a házigazdákkal, majd a Dombráddal mérték össze erejüket.

- A lányok nagyon fel voltak pörögve, várták már, hogy újra játszhassanak. Nagy kedvvel és nagyon jól játszottak, ennek meg is lett az eredménye, a két meccsen összesen két gólt kapott a csapat. Láttam tőlük új dolgokat a pályán, öröm látni, ahogy fejlődnek – értékelt röviden az együttes edzője, Jaksics Rebeka.

A csapat tagjai: Erdélyi Anna Nikoletta (kapus), Baglyos Eleonóra, Bojti Regina, Budai Lilla, Detrikova Damiana, Juhász Jázmin, Kovács Panni, Mészáros Orsolya, Nagy Kincső Sára. Edző: Jaksics Rebeka.

A Kisvárdai KC U10-es alakulata Hajdúnánáson mutatta meg magát. Simon András és Nagy Gergő tanítványai előbb a Sárospatakkal, majd a házigazdákkal játszottak.

A srácokon nagyon látszik a fejlődés és ezt a megszerzett tudást meg is mutatták vasárnap. Mindkét mérkőzésen szórakoztató, szép játékkal múlták felül ellenfeleiket. Külön öröm számunkra, hogy újonnan debütált játékosaink is eredményesek voltak. Nagy Gergő kollégámmal nagyon büszkék vagyunk rájuk. Jó pihenést és áldott békés ünnepeket kívánunk mindenkinek! Januárban folytatjuk tovább a munkát- mondta Simon András, az együttes egyik edzője.

A csapat tagjai: Balogh Alex, Bodnár Zénó, Csüllög Ádám, Simon Botond, Szabó-Baglyos Bence, Gyimesi Benedek. Edzők: Nagy Gergő, Simon András.



TÁMOGATÓINK