facebook
2020-11-15 17:26:06

U10-es lány csapatunk után fiú csapatunk is pályára lépett vasárnap. A Nagy Gergő, Simon András edzette fiatalok Kazincbarcikán léptek pályára két mérkőzésen. A sorsolás szeszélye folytán a két találkozó egymás után következett, az első meccset a Dombrád ellen játszották, míg a másodikon a Putnok ellen mérették magukat a fiatalok.

- Ugyan nagyon kevesen voltunk és az sem volt szerencsés, hogy egymás után kellett játszanunk, de a fiúk nagyon kitettek magukért. Ez egy nagyon ügyes kis gárda, szépen megoldották a feladatot. Ebben a korosztályban nem számolják az eredményt, nem is az a fontos. Sokkal jobban örültünk annak, hogy a pályán visszaköszöntek azok a páros kapcsolatok, amelyeket az edzéseken gyakoroltunk. Az első meccsen nyomasztó volt a fölényünk, aztán a Putnok már egy komolyabb ellenfél volt. Az elején kicsit akadozott a játékunk, később rendeztük a sorokat, így sikerült ráerőltetnünk a játékunkat ellenfelünkre – mondta Simon András, a csapat egyik edzője.

A csapat tagjai: Balogh Alex (kapus), Bodnár Zénó, Csüllögh Ádám (kapus), Juszku Ádám, Simon Botond, Szabó-Baglyos Bence, Szeifried Zsombor. Edzők: Nagy Gergő, Simon András.

Szép volt fiúk! Hajrá KKC!


TÁMOGATÓINK