facebook
2018-10-11 20:34:15

Szerdán, a bajnokság hatodik fordulójában, egy szikrázóan kemény mérkőzésen Vácon elszenvedte szezonbeli első vereségét a Kisvárda Master Good SE. A mérkőzés után Vlatko Djonovic értékelte a találkozót.

Az első félidőben nagyon gyengén védekeztünk, a Vác főleg az elején szétszedte a falunkat, mi ettől sokkal jobbak vagyunk. Nagyon rosszul oldottuk megy az egy-egy elleni szituációkat, pedig egész héten erre készültünk. Kielemeztük, láttuk mit tudnak, mit játszanak támadásban, de több játékosunk is hibázott a védelemben. Egyáltalán nem vagyok elégedett. A második játékrészben valamivel jobban összeállt a védelem, de természetesen itt is túl sok hibát követtünk el.

Néha egész jól játszottunk támadásban, de a játékvezetők többször rosszul fújtak. Például elég sokszor kaptunk két percet, és ítéltek ellenünk hétméterest.

A mérkőzés első félidejében kapust kellett cserélnünk. Ha valaki nem kezd jól a mérkőzést változtatni kell. Betti az első öt mérkőzésen nagyon jól védett, most azonban változtatnom kellett és szerintem Weronika egész jól oldotta meg a rábízott feladatot. Most a Vác egy góllal többet szerzett és így ők nyertek. Nem szégyen kikapni tőlük, hiszen ők egy nagyszerű csapat, megmutatták ezt a Siófok és Dunaújváros ellen is - összegzett a tréner.

A csapatunk bajnoki mérkőzésen legközelebb október 28-án a Siófokot fogadja. Addig sem unatkozhatnak azonban Pásztor Bettináék, hiszen jövő szerdán a Magyar Kupa 3. fordulójában a nyíregyházi Vajda Lucát is soraiban tudó NB I/B.s Szent István SE vendégei leszünk.


TÁMOGATÓINK