facebook
2024-06-05 10:59:04

A Veszprém Handball Academy az egyik vezető kézilabdaközpont Magyarországon, amely a tehetséges fiatalok számára kínál kiváló lehetőséget a fejlődésre.

Ide kaptak meghívást a KKC tehetséges fiataljai, akik rendkívüli képességeikkel és elhivatottságukkal már a 2. fordulón is megmutatták, hogy méltóak a figyelemre és a dicséretre.

A 2. forduló kiváló lehetőség volt arra, hogy a legjobb tehetségek összemérjék erejüket és megmutassák tudásukat. A kiválsztó magas szintű volt, ahol a KKC fiataljai magabiztosan és határozottan léptek pályára, és bizonyították, hogy a legjobbak közé tartoznak.

Szabó-Baglyos Bence

Papp Árpád Nándor

Simon Botond

különösen figyelemre méltó teljesítményt nyújtottak kiválasztó során

A programon számos más tehetséges játékos bizonyította tudását. Az ő elkötelezettségük és elszántságuk inspiráló példát mutat mindenki számára a kézilabda világában.

Fontos megjegyezni, hogy a tehetség önmagában nem elegendő a sikerhez. A kemény munka, az áldozatok és a kitartás elengedhetetlenek ahhoz, hogy valaki igazán kiváló legyen ebben a sportágban.

A Kisvárda KC férfi szakosztályának edzői, szakemberei mindent megtesznek annak érdekében, hogy a fiataloknak megfelelő környezetet és támogatást biztosítson a sikeres pályafutásukhoz.

A 2. fordulóban nyújtott kiváló teljesítményük alapján biztosak lehetünk abban, hogy a KISVÁRDAI KC tehetséges fiataljai fényes jövő előtt állnak a kézilabda világában.

HAJRÁ KKC


TÁMOGATÓINK