facebook
2020-03-13 12:14:28

DR. CSONTÓ LÁSZLÓ - egyedüli kisvárdaiként - ebben az évben felterjesztésre került a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra. A címzetes főorvos 1980. végétől gyógyítja betegeit sokszor a rendelési időn túl is. Éves beteg-forgalma 25.000 páciens! Megnyerő, barátságos természetével, humorával és jókedvével – a családján kívül – nem csupán munkatársainak, kollégáinak és betegeinek, de közéleti, köztiszteletben álló kisvárdaiként valamennyi embertársának örömet okoz. Társadalmi szerepvállalása kiemelkedő és példaértékű: ingyenes egészségügyi szűrések és egészségügyi rendezvények aktív résztvevője orvosként és magánemberként egyaránt, emellett állandó tagja a DoktoRock Színtársulatnak és a Kisvárdai Férfi Dalárdának is.

csonto01

- SZAVAZÁS -

A szavazás március 16-án éjfélkor zárul és a következő linkre kattintva érhető el:

http://szentgyorgyialbertorvosidij.hu/szavazas/

Egy e-mail címről csak egyszer és egy orvosra lehet szavazni és nagyon FONTOS, hogy a megadott e-mail címen MEG IS KELL ERŐSÍTENI a szavazatot, mert csak akkor válik érvényessé.

A szavazási oldalon naprakészen látható a szavazás aktuális állása is, eszerint a kisvárdai jelölt jelenleg (2020.03.13.) a második helyre csúszott vissza saját régiójában.

Dr. Csontó László munkássága, elhivatottsága és egyedi személyisége mindenkitől megérdemel egy szavazatot! Köszönjük, hogy ezáltal hozzájárul városunk egyik háziorvosának méltó elismeréséhez!

forrás:kisvarda.hu


TÁMOGATÓINK