facebook
2019-02-04 19:27:45

Mint arról már korábban beszámoltunk a vezetőség megkezdte a tárgyalásokat azokkal a játékosokkal, akiknek az idény végén lejár a megállapodásuk, és most a szerb válogatott irányítójával Tamara Radojevics-el is sikerült megegyezni a folytatásról. A 26 éves játékos új szerződése így 2021 nyaráig szól.

Tamara2017 óta erősíti a KKC csapatát, és rendszeres tagja a hazája válogatottjának. A 2018/2019-as bajnoki idényben 14 mérkőzésén 67 alkalommal volt eredményes, amivel a házi góllövő listát is vezeti.

" Ez a második évem Kisvárdán és nagyon jól érzem magam, mivel kedves emberek vesznek körbe akik mindenben támogatnak és segítenek. A mai nap újabb két évet írtam alá és nagyon örülök hogy továbbra is ebben a városban folytathatom a pályafutásom. Hiszek benne hogy sok élményben lehet még részem itt. Remélem hogy a következő szezonban a Nemzetközi porondon is megtudja mutatni magát a csapat, de tudjuk hogy ehhez bravúr győzelmek is kellenek ami nehéz lesz, de mi mindent megfogunk tenni." - mondta Tamara, aki a két év alatt a magyar nyelv elsajátításán is sokat fáradozik.


TÁMOGATÓINK