facebook
2019-12-28 17:19:14

Hosszú, közel hathetes szünetet követően ismét bajnoki mérkőzést játszik a Kisvárda Master Good SE NB I.-es gárdája, Orbán Adriennék a Mosonmagyaróvár vendégei lesznek vasárnap. Csapatunk november közepén játszott legutóbb bajnoki mérkőzést, akkor szoros csatában két góllal maradt alul az MTK-val szemben.

Mozgalmas napokon van azóta túl a kisvárdai csapat, egy rövid pihenőt követően újra edzésbe álltak a lányok, és a karácsony előtti bő egy hétben négy felkészülési mérkőzés is szerepelt a programban.

Személyi változások is történtek a csapat körül, két játékos is érkezett, Sanja Premovics a Buducsnoszt Podgoricát erősítette eddig, a jobbátlövő tagja volt a kumamotói világbajnokságon ötödik helyen végzett montenegrói válogatottnak. Az irányító- és bal­átlövő­poszton is bevethető orosz Alena Ikhneva pedig az előző szezonban a Bajnokok Ligájában rendszeresen szereplő horvát Podravka kötelékében állt.

– Nagyon intenzív időszak áll mögöttünk, rengeteget edzettünk, és a felkészülési találkozók is hasznosak voltak, mert megmutatták, hogy miben léptünk előre, illetve miben kell még javulnunk – mondta Bakó Botond. – Ennyi idő természetesen nem elég, hogy az új embereket teljesen be tudjuk építeni, részfeladatokat azonban már meg fognak tudni oldani. A mosonmagyaróvári egy nagyon nehéz pálya.

– Tudnunk kell kezelni a ránk nehezedő nyomást, valamint kulcskérdés lesz az, hogy hogyan tudjuk kezelni a hazaiak agresszív védekezését. Nem szabad kapkodnunk, a saját játékunkat kell játszanunk, ha megfontoltak és higgadtak tudunk maradni, van keresnivalónk Mosonmagyaróváron – fogalmazott Bakó Botond.

-kelet.hu



TÁMOGATÓINK