facebook
2021-09-04 11:46:45

Serdülőink a Ferencváros elleni, 10. fordulóból előrehozott mérkőzéssel kezdték meg bajnoki szereplésüket. A mieink negyedóráig tudták tartani a lépést a fővárosi zöld-fehérekkel, akik folyamatosan növelve előnyüket magabiztosan tartották otthon a két pontot a Népligetben.

Ferencváros-Kisvárda 39-22 (19-12)

Budapest, v.: Mezei, Rubint.

Kisvárda: Rédai, Dévai (kapusok), Batta 1, László 1, Kiss 1, Lőrinvz, Erőss 13/4, Kajor 1, Diószegi 1, Takács, Mucsicska 1, Kerezsi, Beri, Vass 3. Edző: Szankuné Ésik Gabriella. Kiállítások: 4, illetve 10 perc. Hétméteresek: 2/2, illetve 4/4.

- Sajnos Rosokha Liuba és Kochan Katarina igazolása nem készült el, így ők nem tudtak játszani. Ez meg is látszott a csapat teljesítményén. 20 percig tudtuk tartani magunkat, onnantól felőrölt bennünket a Ferencváros fizikai fölénye. Sajnos nem tudtuk felvenni a versenyt a kiemelt akadémiaként működő Ferencvárossal, de ezekből a mérkőzésekből lehet sokat tanulni és azt gondolom inkább ezekre kell fókuszálni. Meggyőződésem, hogy a mezőny egyik, talán a legjobb csapatával játszottunk és nem sok csapat fogja elhozni a 2 pontot a Népligetből – értékelt Szankuné Ésik Gabriella.


TÁMOGATÓINK