facebook
2016-09-26 09:38:10

Elsőként is gratulálok, az első győzelmez, hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Köszönöm a gratulációt. Amit terveztünk, az a győzelmen kívül nem jött be. A védekezésünk és a kapusteljesítményünk sok kívánni valót hagyott maga mögött. Nem játszottunk jól. Úgy gondolom a csapatban is benne volt, hogy az első két pont megszerzése nagyon fontos. Ami engem zavar, ahogy már korábban is mondtam, toppon kell lenni motivációban és küzdelemben, ebből az első félidőben semmi sem valósult meg. Csakúgy, mint a Győri meccsen, komoly hiányérzetem van.

Legutóbb 31 most 29 kapott gól, nem sok ez?

Igen valóban sok a kapott gól, de a felkészülési mérkőzéseken pont az jellemezte a csapatot, hogy kevés gólt kaptunk. Ha jól emlékszem a cseh csapat ellen mindössze 14 gólt kaptunk, de volt, hogy 20, sőt csak 18-at kaptunk. Igazából nem tudom, az NB1 más kávéház. Vannak a felkészülési meccsek és vannak az éles bajnokik, amelyen mindenki sokkal jobban odateszi magát. A felkészülési mérkőzéseken próbálunk mindenkinek lehetőséget adni, de amikor pontra megy más a helyzet. Beszéltünk is róla, idén roppant kemény lesz, és 26 forduló után nincs javítási lehetőség. A pontok, amiket elveszít bármelyik együttes, nagyon nehéz lesz visszaszerezni.

Nehezen indult az első félidő, hogyan tüzelted fel a csajokat a második játékrészre?

Kicsit rengtek az ablakok az öltözőben. Érthetetlen volt a számomra, voltak felvételeink, elemeztük a játékukat, gyakoroltunk, és mintha soha nem látták volna az ellenfelet kézilabdázni. A 20. percben volt az első faultunk, amikor megállítottuk az ellenfelet, ilyen hozzáállással nagy sikerekre nem számíthatunk. Ezen mindenféleképpen javítanunk kell.


TÁMOGATÓINK