facebook
2016-11-04 16:02:34

A hét közepén egy alapos beszélgetés volt a csajokkal, milyen hatással volt ez rájuk?

Nagyon jó, lehet már hamarabb kellett volna. A tegnapi és mai edzésen is pozitív változások jöttek elő a koncentrációban, motivációban. Figyelembe véve mindent, amivel meg tudjuk nyerni a mérkőzést, az a védekezésben csúcsosodott ki a két nap alatt. Nagyon remélem, hogy holnap a mérkőzésen ezt realizálni tudjuk, nem csak edzésen.

Holnap akkor, tehát amit már régóta várunk, az elejétől harapni fognak a csajok?

Úgy gondolom, hogy igen. Nem is tudok mást elképzelni. A beszélgetés és a sajnálatos kiesés a Magyar Kupából végre felébresztett minket, hogy ezen változtatnunk kell. Ha sikeresek akarunk lenni, akkor nem mehet tovább úgy, ahogy eddig.

Holnap a tavalyi EHF-kupa győztes Dunaújvárost fogadjuk. Milyen ellenfélre számíthatunk?

Nagyon jó csapat. Nem véletlenül az első öt mérkőzését megnyerte, csak az utolsó bajnoki találkozóját veszítette el Vácon, de azt is mindössze három góllal. Tanulmányoztuk őket, egyrészt a mérkőzésekről készült felvételekről, illetve a statisztikát. A jobb és a bal átlövőjük a legerősebb, 41 illetve 31 gólt lőttek hat meccs alatt. Tehát ez összesen azt jelenti, meccsenként 11 gólt lő a két átlövő, ezzel messze ők a legeredményesebbek. Ezen kívül a védekezésük kiemelkedően jó, az egyik legkevesebb gólt ők kapták. Persze az ellenfeleik eddig nem voltak olyan veretesek, ámbár Siófokon nyerni hét góllal az nagy bravúr, és az MTK-t is idegenben tizenegy góllal verték.

Umanyec Olena a héten Győrben orvosi vizsgálaton vett részt, mit lehet tudni róla?

A Győri baleseti sebésznél volt, aki az ETO csapatorvosa. Megállapították, hogy porcleválás van a térdében, tehát nem véletlenül állandóan dagadt és vizesedett. A hátralévő két mérkőzést lejátszhatja, de utána operációra kerül sor, amilyen gyorsan csak lehetséges. Orvosi vélemények szerint 6 hét múlva játékra alkalmas állapotban lesz. Reméljük, hogy január elejétől már egy száz százalékos Lénára számíthatunk.


TÁMOGATÓINK