facebook
2022-04-26 15:42:00

Mint arról korábban beszámoltunk öt távozónk mellett jelenlegi keretünkből tizenketten maradnak a következő idényre. A megüresedett helyekre klubunk hosszas tárgyalásokat követően öt játékossal egyezett meg a 2022/2023-as szezonra.
Kapus posztra irányítónk Tamara Radojevics testvére, a szintén szerb válogatott Kristina Graovác érkezik. A Kiki becenévre hallgató játékos, jelenleg a német Bayer Leverkusent erősíti.
Az elmúlt két szezont szinte csere nélkül végig játszó Udvardi Laura a következő pontvadászattól poszttársat kap. Jobb szélre Siófokról kölcsönbe érkezik Kadlicsek Zea. A fiatal, saját nevelésű jobbszélső a Balaton-partiak NB II.-es gárdájában kap rendszeresen lehetőséget.
Mint az ismert a Dombi lányok távozásával megüresedett a beálló poszt, azonban az időnkét lehetőséghez jutó saját nevelésű Makkai Kitti nem marad egyedül. Klubunk két játékost igazolt a posztra. A junior válogatott Sápi Gréta a debreceni klub akadémiáján nevelkedett, az aktuális szezonban az NB I./B-s Hajdúnánás játékosa. Másik érkező beállónk a szlovák válogatott Nikoleta Trunková. A 187 cm-es játékos a legjobb szlovák csapattól, a Iuventa Michalovce gárdájától érkezik.
Rajta kívül még egy szlovák válogatott folytatja nálunk pályafutását, Simona Szarková is minket erősít a következő pontvadászatban. A 30 éves balátlövő a Siófokról tesz át székhelyét Kisvárdára.


TÁMOGATÓINK