facebook
2020-11-10 10:16:17

Hosszú szünet után múlt héten a Debrecen ellen készült csapatunk, azonban az utolsó pillanatban derült ki, hogy a házigazdáknál egyik játékos pozitív mintát adott, így a mérkőzés elmaradt.

- Egész héten annak tudatában készültünk, edzettünk, hogy szombaton, több mint egy hónap után ismét pályára léphetünk. Nagy csalódásként érte meg a csapat, hogy elmaradt a találkozó. Ennek tükrében gyorsan, az idény során már nem először, újra kellett terveznünk. Azt gondolom, hogy rosszul működik a rendszer, véleményem szerint nem szabadna az utolsó pillanatra hagyni a teszteléseket. Az lenne az ideális, ha minden csapat a hét elején elvégezné a tesztelést, sok csapat azonban péntekre hagyja és a teszt eredménye nélkül játszanak egymással, így fordulhatott elő, hogy egyik csapat lefertőzte a másikat. Sajnos így a mi tesztelésünk is felesleges volt, ráadásul így elestünk attól a lehetőségtől, hogy az elmaradt mérkőzéseink közül leszervezzünk egyet hétvégére – fogalmazott vezetőedzőnk, Bakó Botond.

Ha minden jól megy szerdán a Ferencváros érkezik Kisvárdára. A fővárosi zöld-fehérek hosszú kihagyás után múlt héten bajnoki mérkőzésen alaposan megszenvedtek Vácon, szombaton pedig Bajnokok Ligája találkozón csúnyán kikaptak a német Bietigheim együttesétől.

- Nagyon becsapnánk magunkat, ha ezekből a találkozókból indulnánk ki. A Ferencváros egy Bajnokok Ligája szintű csapat, annak ellenére, hogy náluk is sok volt a kihagyás, velünk ellentétben azért az elmúlt időszakban több mérkőzést is játszottak, így elmondható, hogy játékban vannak. Természetesen hazai pályán az adott helyzetben a legjobb formánkat próbáljuk nyújtani, de a találkozó esélyese a Ferencváros – szögezte le Bakó Botond.

- Nekünk azzal kell foglalkoznunk, hogy önmagunkat megpróbáljuk felhozni egy elfogadható és jó szintre, amellyel később hozni tudjuk azokat a meccseket, amelyek elvárhatóak tőlünk. Nem tudom, hogy, mit fogok viszontlátni a pályán. Egy dolgot tudok, hogy a lányok már nagyon szeretnének már játszani és biztos vagyok abban, hogy szívüket, lelküket ki fogják tenni a pályára, küzdeni, hajtani fognak, megpróbálják kihozni magukból a legjobbat.

A Magyar Kormány járványügyi szigorításai érintik a sportrendezvényeket is. A szabályok értelmében a mérkőzéseket zárt kapuk mögött rendezik meg, ezért Kérjük szurkolóinkat, hogy ne látogassanak el a sportcsarnokhoz, mert belépésre nincs lehetőség.

A mérkőzést online közvetítjük a csapat hivatalos YouTube csatornáján.


TÁMOGATÓINK