facebook
2020-09-21 13:41:38

Az elmúlt szombaton a Vác vendégei voltunk a bajnokság 5. fordulójában. A félidőben még vezettünk, aztán a térfélcserét követően a 35. percben Siska Pálmát piros lappal kiállították, amely döntően befolyásolta a találkozó további menetét.

- Egy végig nyitott mérkőzést játszottunk, amelynek a végjátékában a hosszabb kispadú Vác rutinosabb és higgadtabb volt, mint mi. Nagy mértékben befolyásolta a mérkőzés kimenetelét az első félidőben Bouti Fruzsina orrsérülése, valamint Siska Pálma piros lapos kiállítása a 35. percben. Ez nagyon megzavarta a csapatot, teljesen elfogytunk a támadójátékban, ennek köszönhető a sok hiba, tíz percig nem tudtunk gólt dobni, ezt a hazaiak jól kihasználták – tekintett vissza vezetőedzőnk, Bakó Botond.

- Bosszantó, mert ezek nélkül lehetett volna keresnivalónk és ennél kiélezettebb végjátékban dőlt volna el a két pont sorsa. Egy pici hiányérzetem azért van, mert a hét a hat elleni játékban nem tudtunk hatékonyak lenni. Támadójátékban kellett volna több kreativitás, átütőerő. Voltak azért pozitív momentumok is: Szabó Nina szépen dolgozott, jól szervezte a játékot, Pásztor Bettina a kapuban sok védést bemutatott, védekezésünk is az első tizenöt perc után viszonylag stabil volt, talán Hámori Fruzsina környékén volt hiányosságaink. Támadásban, amikor felépítettük a játékunkat, és megvoltak a területnyitásokból a mögé mozgások, akkor adódtak lehetőségeink. Kár az utolsó tíz percért, mert kicsit nagyobb rutinnal szorosabb is lehetett volna. Kikaptunk , viszont nem vallottunk szégyent. Nem kell csüggednünk, megyünk tovább, készülünk a következő feladatra.


TÁMOGATÓINK