facebook
2022-01-20 17:37:59

Szerdán hatgólos vereséget szenvedtünk a Vác vendégeként. Aki csak a végeredményt látta, azt gondolhatja, hogy a hazaiak simán nyerték a mérkőzést. Azonban ez nem így volt, több alkalommal is lehetőségünk volt az egyenlítésre, ezekben a pillanatokban azonban nem voltunk elég határozottak, ezért alakult ki a végére ez a különbség.

- A végeredmény sokkal simább mérkőzést tükröz, mint amilyen valójában volt. Sajnos a végjáték nem úgy alakult, ahogy szerettük volna – kezdte értékelését vezetőedzőnk, Bakó Botond. - Azonban nem csak a végével voltak problémák, az egész mérkőzésen sokat hibáztunk ahhoz, hogy mi irányíthassuk a játékot. Pedig volt erre sanszunk és lehetőségünk, az előző meccsünkkel ellentétben rengeteg technikai hibát vétettünk és Pásztor Bettinával szemben is sokat hibáztunk, ez döntőnek bizonyult. Az pedig, hogy nem jól gazdálkodtunk a lehetőségeinkkel elbizonytalanított bennünket, sokat kivett belőlünk mentálisan. Az első félidőben egygólos vezetésünknél kétszer is ajtó-ablak ziccert hibáztunk, ha ezek bemennek más képe lehetett volna a mérkőzésnek. Aztán újra meglépett a Vác, sikerült visszazárkóznunk, de ez rengeteg energiát emésztett fel. A második félidőben háromszor is egyenlíthettünk volna, folyamatosan a ott voltunk egy, két gólon. Kicsit értetlenül állok a dolog előtt, mert a kidolgoztuk a helyzeteket, a befejezéseket azonban egyénileg kell megoldani, amely ezúttal sok kívánnivalót hagyott maga után.

- Tudtuk, hogy a Vác, miként fog védekezni. Tisztában voltunk vele, hogy oldalról húzásos játékban az ellen oldali kettes védőjük nyitni fogja a falat, ezért hosszú átadásokat kell játszanunk a szélekre. Amikor azonban a fej elfárad és elfogy az oxigén nehéz jól dönteni és akkor jönnek a hibák. Nem vagyok elégedett, mert többet kell tudnunk hozzátenni az ilyen mérkőzésekhez – zárta Bakó Botond.


TÁMOGATÓINK