facebook
2019-09-09 07:55:22

Múlt pénteken feljavuló második félidei teljesítményével elfogadható különbségű vereséget szenvedett (30–22) a Kisvárda Master Good SE a Ferencváros otthonában.

– Több hiányzónk is volt, ennek ellenére az volt a célunk, hogy játsszunk egy tisztességes, jó mérkőzést a Ferencváros otthonában. Azt gondolom, hogy az első 15-20 percet leszámítva ezt nagyjából sikerült megvalósítanunk.

– A második félidő egészen jól alakult, sikerült megfékeznünk a hazaiak rohanását, feljavult a védekezésünk, megjött a kapusteljesítmény is, így a mérkőzésnek ebben a szakaszában szoros eredményt értünk el. Ekkor már több dolgot tudtunk megvalósítani, mint az első játékrészben. Pályára léptek fiataljaink, kipróbáltunk több játékost, illetve bemutatkozott új igazolásunk, Dudás Georgina is, akire Dajka Bettina kiválásával komoly feladatok várnak. Mindezek figyelembevételével, azt gondolom, nem vallottunk szégyent – értékelte a találkozót Bakó Botond.

Lajtos Nóra a csapathoz hasonlóan gyengén kezdte a mérkőzést, a szünetig mindössze négyszer találkozott a labdával. Fordulás után azonban nemcsak a csapat, hanem az ő teljesítménye is feljavult, és tizenegy védéssel járult hozzá a tisztességes végeredmény kialakításához.

– Az első félidei játékunkon érződött, hogy nagyon tiszteljük ellenfelünket. Rengeteg hibát vétettünk támadásban, és a védekezésünk sem állt össze. Büszke vagyok azonban a csapatra, mert a második félidőben megmutattuk azt, hogy tudunk egymásért küzdeni, és a nehéz helyzetben sem adjuk fel. Remélem, hogy a továbbiakban a második félidei teljesítményünk fog majd jellemezni bennünket – bizakodott a Kisvárda kapusa.

Csapatunkra szerdán ismét kemény feladat vár, hiszen TV-s mérkőzésen az EHF-kupát megnyerő Siófok otthonában lép pályára.


TÁMOGATÓINK