facebook
2019-12-29 21:38:47

Csapatunk a remek kezdésének köszönhetően 11-5-re is vezetett Mosonmagyaróváron, ám a hazaiak jó védekezéssel és nagy lendülettel játszva már az első félidőben zárkózni kezdtek, a második játékrészben pedig fordítani is tudtak (23-20). Tíz perccel a vége előtt még megrázta magát együttesünk, visszajött a meccsbe, ám az utolsó percben 24-24-nél nem jutott jó helyzetig, miként az óváriak sem – az időntúli szabaddobás elhalt a várdai sorfalban.

Motherson-Mosonmagyaróvár - Kisvárda Master Good SE 24 - 24 (11 - 12)

Mosonmagyaróvár, 1100 néző. V: Altmár, Horváth M.

Mosonmagyaróvár: Dányi - Katona 2, Lancz 2, Tilinger 2, HORVÁTH B. 4, Hudák 0, Holesová 1. Csere: HERCZEG (kapus), Gyimesi, Bardi 1, DE SOUZA 8 (6), Hajtai 3. Edző: Bognár Róbert.

Kisvárda: PÁSZTOR - Orbán 2, HABANKOVÁ 4 (3), SISKA 5, Milanovic-Litre 2, Ikhneva 2, Milosevic 4. Csere: Lajtos (kapus), Dudás, Premovic 1, Dombi 2, Rocha 1, Udvardi 1. Edző: Bakó Botond.

Kiállítások: 6, ill. 10 perc

Hétméteresek: 9/6, ill. 3/3

Bakó Botond: - Inkább izgalmas volt ez a találkozó, mint magas színvonalú. Komoly előnybe kerültünk az elején, amivel azonban nem tudtunk elég jól gazdálkodni. Látszik, hogy sokat kell még dolgoznunk, különösen a támadásaink gyorsabb befejezése érdekében. Ebben a kiélezett bajnokságban azonban, egy idegenben szerzett pont mindig értékes.

Bognár Róbert: - Ez az első döntetlen eredmény amióta én vagyok mosonmagyaróvári csapat edzője, de nem tudok igazából örülni ennek. Igaz a borzasztó kezdésünk és a rengeteg hibánk, rossz döntésünk után, elégedetlen sem lehetek. A hajrában vezettünk már három góllal, tehát akkor megnyerhettük volna a találkozót, de akkor elhibáztuk a gólhelyzeteinket.


TÁMOGATÓINK