facebook
2019-04-30 05:40:52

Szombaton a Kisvárda NB I.-es csapata az Érd vendégeként az utóbbi évek legnagyobb bravúrját végrehajtva, a mérkőzésen végig vezetve magabiztos győzelmet aratott (24–31). Dévényi Jánost, a csapat edzőjét kértük meg, hogy értékelje a mérkőzést.

– Régóta vártunk erre a sikerre, már benne volt a csapatban, a Siófok elleni első félidei teljesítményünk bizakodásra adott okot. Szerettünk volna visszavágni az Érdnek az előző két vereségért. A lányok igen motiváltan és nagy kedvvel lépek pályára, amivel alaposan meg is leptük vendéglátóinkat.

– Taktikusan, fegyelmezetten, az előre begyakorolt elemeket szépen végrehajtották, stabil volt a védekezésünk, mögötte pedig Pásztor Bettina kimagaslóan védett. Rögtön az elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, amivel sikerült is nagyobb előnyt kiharcolnunk. Magasan kiléptünk a lövőikre, támadásban keveset hibáztunk, minimális technikai hibát követtünk el. Mindenki hozzátette a részét, valamennyi pozícióból többször is eredményesek voltunk. Ellenfelünk többször védekezést váltott, de nekünk szombaton mindenre volt válaszunk, okos, türelmes játékkal megtaláltuk ezekre a helyzetekre is a megoldást. Ez egy közös siker volt, remélem ez helyrebillentette csapatom kissé megtépázott önbizalmát.

A mérkőzés egyik legjobbja, az öt találata mellett számtalan hetest kiharcoló Tamires Morena érthető módon mosolygósan nyilatkozott a mérkőzés után.

– Nagyon büszke vagyok a csapatomra. Megvolt a stratégiánk a védekezésre, és okosan is támadtunk, megcsináltuk azt, amit elterveztünk a mérkőzés előtt. A legjobbunkat hoztuk ezen a meccsen, és nagyon boldog vagyok


TÁMOGATÓINK