facebook
2018-10-17 22:13:56

Szerdán a a női kézilabda Magyar Kupa 3. fordulójában az NB I/B-s Szent István SE vendége volt a Kisvárda Master Good SE.

Szent István SE-Kisvárda Master Good SE 26-38 (13-21)

Budapest, 60 néző, v.: Bujdosó, Horváth.

Kisvárda Master Good SE: Kordowiecka 1 – Orbán 3, Klikovac 1, Hakunova 1, Milanovics-Litre 2, Guialo 2, Benko 4/1. Csere: Radojevics 6/1, Morena 5, Rebicova 4, Tomkovics 3, Katona 1, Milosevics 3, Marincsák 2/1. Edző: Vlatko Djonovics. Kiállításik: 4, illetve 4 perc. Hétméteresek: 6/4, illetve 3/3.

Orbán Adrienn két gyors góljával indult a találkozó, ezt azonban gyorsan egalizálták az egyáltalán nem megilletődött hazaiak. A vendégek azonban szebbnél szebb találatokat elérve fokozatosan növelték előnyüket, a budapesti csapat pedig rendre jól találta meg beállósát. Vlatko Djonovics folyamatosan forgatta csapatát, bevetésre került a bajnokságban kevesebb lehetőséghez jutó Tomkovics, Marincsák és Katona is. Térfélcsere után soha nem látott összeállításban lépett pályára Kisvárda, de így is tetszés szerint érte el találatait, azonban a megszokottnál több hiba csúszott a támadásépítésben. A félidő közepén váratlan húzott a hazaiak mestere, kapusát lehozva hét a hat ellen támadtak, így Marincsákék gyakorolhatták az emberhátrányos védekezést. A rendkívül sportszerű találkozót végül magabiztosan nyerte meg a Kisvárda és minden dicséretet megérdemel a mérkőzést fel nem adó becsületesen küzdő Szent István SE.


TÁMOGATÓINK