facebook
2016-11-21 19:23:54

Délelőtt kétszer 20 perces futással megkezdődött a 6 hetes felkészülési időszak. A következő hetek menetrendjéről Dévényi Jánost kérdeztük.

Elkezdődött a felkészülés, mit lehet tudni a programról?

Van 6 hetünk a felkészülésre. Igaz kicsit foghíjasan kezdtünk, a válogatott játékosaink igazoltan hiányoznak. Most van egy kis időnk, hogy pótalapozzunk. Felmérésekkel fogjuk kezdeni a hetet, és ennek tükrében fogjuk összeállítani a lányoknak az edzéstervet.

Jövő héten Gyulaházára edzőtáborba utazik a csapat. Milyen szisztéma szerinte fog zajlani a menetrend?

Minimum napi három edzés lesz. Úgymond egyetlen pihenő napjuk lesz a szerda, amikor csak kettő edzés van. A délutánt szabadon hagyjuk. Az edzések reggel futással, konditermi erősítő résszel, délután pedig labdás edzésekkel illetve taktikai megbeszélésekkel fog zajlani.

Mit lehet tudni a felkészülési mérkőzésekről?

Szép számmal fogunk edzőmérkőzést játszani. Kezdjük a sort Békéscsabával december 8-9.-én, egy ott alvós délelőtt-délután dupla meccsel. December 14-15.-én Zilah gárdáját látjuk vendégül, szintén egy délelőtt-délutánra. December 17.-én Csengerben egy csarnokavató mérkőzésen a Debrecennel csapunk össze. December 21-22-23.-án Zilahon két napos tornán veszünk részt, és ezzel zárjuk le a felkészülést. Ezután már csak a ferencvárosi mérkőzésre fogunk koncentrálni.

Túl vagyunk 8 mérkőzésen, és jelenleg a 10. helyet foglalja el csapatunk. Mennyire vagy ezzel megelégedve?

Nem lehetünk megelégedve. Úgy gondolom, ezt a szakaszt jó lett volna hat-nyolc ponttal zárni. Erre reális esélyünk is lehetett volna, de ez most már így alakult. Nekünk a jövőbe kell tekinteni. Januárban lesz négy nagyon fontos mérkőzésünk. Természetesen a Ferencvárosi mérkőzés is fontos, oda sem megyünk feltett kézzel, de a fradi otthonában pontot szerezni nem kis feladat. A következő négy meccs viszont mind az a kategória, ahol nekünk nagyon fontos pontokat szerezni. Sőt háromnál kötelező is, ezt ki lehet jelenteni.


TÁMOGATÓINK