facebook
2016-09-02 10:18:34

A Samira Pereira da Silva Rocha néven született 27 éves játékos a legutóbbi idényt a francia OGN Nice-nél töltötte, de korábban játszott az osztrák Hypo NÖ-ben, az orosz Zvezda Zvenyigorodban is, nem mellesleg a brazil válogatottal 2013-ban világbajnoki címet szerzett és hazája nemzeti csapatában játszott a riói olimpián is.

Samira már az NB I-es újonc Kisvárdai KC csapatát erősíti, a hét elején már ő is elkezdte az edzést a bajnoki rajtra. A már – mondhatni – kisvárdai balszélső két edzés között állt rendelkezésünkre:

Milyen érzésekkel és milyen célokkal érkeztél hozzánk?

Nagyon örülök, hogy itt lehetek. Úgy gondolom, hogy egy nagyon nívós, igen erős magyar-bajnokságba érkeztem. A vezetőség elmondta, hogy a kisvárdai csapat nagy ambíciókkal vág neki a szezonnak, még ha újoncként is. Tetszik az a hozzáállás, mind a szakmai stáb, mind a csapattársaim részéről, hogy a cél nem csupán a bennmaradás, hanem hogy akár már pár éven belül az élmezőnyhöz tartozzunk. Természetesen minden erőmmel azon leszek, hogy tudjam hozni a saját játékomat csapattagként, egy közös cél érdekében.

Még csak pár napja vagy nálunk, mi az első benyomásod Kisvárdáról, hogyan fogadtak a csapattársaid?

Kisvárda egy barátságos, csendes kisváros, ahol nyugalom van. Kerékpárral közlekedek, tetszik, hogy könnyen eljutok bárhová. Csapattársaim nagy szeretettel fogadtak és hamar leküzdöttük a nyelvi akadályokat is.

Az extrém külsejű, de igazán kedves és barátságos lány igen feltűnő jelenség lesz Kisvárdán, aki egyébként nem érkezett hozzánk egyedül, hiszen két kutyája közül az egyik vele együtt költözött városunkba.


TÁMOGATÓINK