facebook
2018-04-27 09:15:20

A tabella – vesztett pontok alapján – jelenlegi másodikja, a Győr után a harmadik Érddel játszott a Kisvárda Master Good SE a női kézilabda NB I-ben, vasárnap (kezdés a megyei fociderbi után, 18 órakor) pedig következik a negyedik Dunaújváros – hogy aztán az élen álló Ferencvároshoz látogasson a csapat.

Nehéz tehát a csapat sorozata – ezt Vlatko Djonovics edző jól előre megmondta. A montenegrói trénert viszont nem olyan fából faragták, hogy előre feladja a harcot.

– Nemrégiben megközelítettük a negyedik helyen álló Dunaújvárost, most a hetedik pozícióban állunk, már csak ezért sem lennék elégedett, ha megragadnánk itt – mondta Vlatko Djonovics. – A Vácot talán még megelőzhetjük, és ha odaérünk a hatodik helyre, az nemzetközi kupaszereplést érne. Ez nagy eredmény lenne tőlünk, hiszen viszonylag új csapat vagyunk az NB I-ben, én sem túl régen érkeztem, nem volt sok időnk a közös munkára.

Ahhoz, hogy a Kisvárda előre tudjon lépni, az utolsó fordulóban papírformának számító Kecskemét elleni győzelem mellett még egy bravúrra lenne szüksége. Ezt a Ferencváros vagy a DVSC otthonában érheti el – esetleg vasárnap, a Dunaújvárossal szemben. Ez lenne a kulcsmeccs a hatodik helyezés elérése érdekében?

– Pontosan, illetve esetleg még Debrecenben is nyerhetünk, de a DVSC is sokat fejlődött az elmúlt hónapokban – így Djonovics mester. – A Dunaújvárosra is igaz az, amit a legutóbbi meccsünk előtt az Érdre mondtam, vagyis jobb csapatnak tűnik tőlünk, bővebb kerettel, de hazai pályán játszunk, megpróbálunk meglepetést okozni. Ehhez a legjobb formánkat kell hoznunk.


TÁMOGATÓINK